Bas Hoebink

UX/UI Designer

Bas Hoebink
loper
“Ik kan mijn gezonde lichaam inzetten voor een ander die ziek is. En dat voelt goed!”

Helaas kent vrijwel iedereen wel iemand die vecht tegen of is overleden aan de verschrikkelijke ziekte kanker. Zelf heb ik dat van dichtbij meegemaakt bij mijn vader. Hij was een gepassioneerd sportman: hardlopen, fietsen, voetballen. Dat moest hij allemaal inleveren tijdens zijn ziekte maar hij bleef onverminderd positief. Doorgaan! Volhouden! Stoppen is geen optie. Hij verloor… maar wat een held!

Hoe mooi is het dat ik nu als hardloper met de Roparun meedoe? Dat zou hij prachtig hebben gevonden. Ik kan mijn gezonde lichaam inzetten voor een ander die ziek is. En dat voelt goed! Ik ben er ook van overtuigd dat het samenbrengen van ieders krachten in één gemeenschappelijk doel iets moois oplevert. In dit geval een mooi bedrag voor stichting Roparun!

Dit wordt mijn eerste deelname aan de Roparun. Het zal ongetwijfeld zwaar worden. Maar onze sportieve inspanning staat in schril contrast tot het gevecht dat iemand met kanker moet leveren. Let’s finish strong together!

Mijn persoonlijke doel is om €500 op te halen.

Sportkleding met krachtige en sportieve taal

Alleen een sportieve inspanning is niet genoeg, er moet ook geld worden opgehaald. Door middel van acties en de verkoop van onze zelf ontworpen sportkledinglijn, willen we degene helpen die op weg zijn naar de laatste finishlijn van hun leven.

Naar de shop

Meet me at the bar
X