Over ons

Wij komen als Sparkles in actie voor stichting Roparun.

Sparkles komt in actie

Soms is het leven heel oneerlijk. We kennen allemaal van heel dichtbij wel iemand die in gevecht is met kanker, of erger nog: het gevecht met kanker al verloren heeft. Dit intense gevecht, de moeite, het verdriet verdient de maximale ondersteuning van geliefden en de omgeving. Zeker als er geen uitzicht op herstel meer is.

Dus komen wij als Sparkles in actie voor stichting Roparun. Zodat we samen:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.” (missie Roparun)

De opbrengst van de Roparun helpt het leven van kankerpatiënten veraangenamen. Denk hierbij aan de inrichting van een hospice – waar mensen in de laatste levensfase prettige kunnen verblijven. Of vakanties voor patiënten en hun familie zodat zij een mooie herinnering kunnen creëren. Maar ook een fijne dag uit voor zieke kinderen en hun broertjes of zusjes, zodat zij even niet hoeven te denken aan het ziek zijn.

Soms is het leven heel oneerlijk.
Dus komen wij als Sparkles in actie voor stichting Roparun.

Een levensgroot avontuur

Om geld in te zamelen gaat er een team van acht lopers ruim 500 km hardlopen van Parijs naar Rotterdam – in een non-stop estafette! Ook wel anderhalve marathon per persoon. De training hiervoor is al in volle gang bij onze collega’s. Uiteraard kunnen ze dat niet alleen, dus hebben we ook nog: fietsers, chauffeurs, verzorgers, een kok, wegkapiteins, marketeers, handige harrie’s en een chef d’equipe.

Wil jij ook meehelpen? Gaaf! Steun jij ons dan met geld, dan steunen we samen degenen die op weg zijn naar de laatste finishlijn van hun leven. Zonder spandoeken en gejuich, maar omringd door hun nabestaanden en in een fijne, rustige omgeving. Die laatste periode zo prettig mogelijk ervaren. Dat is het doel!

Kijk dus eens in de sportkledingshop, doe mee aan een actie of doneer direct.

O ja, wie zijn wij?

Wij zijn team Finish Strong Together, onderdeel van Sparkles, een creatief e-commerce bedrijf met innovatieve technologie. (www.sparkles.io) Met ons groeiende aantal medewerkers, groeien ook de verhalen onderling. Veel collega’s hebben te maken gehad met verlies van familie of vrienden. Als hechte teams steunen we elkaar en zijn we er voor elkaar. De kracht van ons team gaan we inzetten om geld op te halen. Veel geld! Ons doel is om 100.000 euro voor Roparun bijeen te krijgen.

X