Het is zover. Na maanden aan voorbereiding staat onze sportkleding shop live.
De shop bestaat uit gave hoodies en t shirts voor man, vrouw én kind.
100% van de opbrengst gaat in onze pot voor de Roparun. Want ons doel is om maar liefst € 100.000 op te halen en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Over Roparun

Als Sparkles komen we in actie voor stichting Roparun. De opbrengst van de Roparun helpt het leven van kankerpatiënten veraangenamen. Denk hierbij aan de inrichting van een hospice – waar mensen in de laatste levensfase prettige kunnen verblijven. Of vakanties voor patiënten en hun familie zodat zij een mooie herinnering kunnen creëren. Om geld in te zamelen gaat ons team ‘’Finish Strong Together’’ van acht lopers ruim 500 km hardlopen van Parijs naar Rotterdam – in een non-stop estafette! Meer weten over ons of de Roparun? Klik hier (link naar ‘’over ons’’ pagina)

Finish Strong Shop

Wil jij ons helpen? Gaaf! Dit kan vanaf nu door het plaatsen van een bestelling in onze eigen sportkleding shop. Hierdoor steun je Roparun én koop je een mooi product. Voor jezelf of als (kerst) cadeau voor een ander.

De collectie bestaat uit de volgende, zelf ontworpen items:

Hoodie


Een heerlijke capuchontrui met zak en opvallende quote. Voor volwassenen (unisex) of kids. Keuze uit verschillende teksten, kleuren en maten.

T-shirt


Voor dames, heren en kids hebben we mooie kwaliteit sport t shirts laten maken. Ideaal voor intensieve trainingen. Ook hier heb je de keuze uit verschillende teksten en kleuren.

Klik hier en neem een kijkje in de webshop.